Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zabot muszáj főzni?

A zabot muszáj főzni?

Figyelt kérdés

Jó-jó, semmit se muszáj. :D De valahogy nekem sokkal jobban szeretem, ha csak úgy 5 percet áztatom , mintha kásaként enném szétfőzve, vagy estén keresztül ázatva. Nagy szemű zabpelyhet szoktam venni.


Így is ugyan olyan a hasznosulása, mint a kásás verziónak?


2021. febr. 3. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Hát a hasznosulásáról fogalmam sincs, de müzlikben jellemzően mindenféle főzés nélkül esszük a zabot. Szóval bajod tuti nem lesz tőle.
2021. febr. 3. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és ez persze zabpehelyre vonatkozik. Bár egész zabszemeket még nem is láttam árusítani, maximum állateledelboltban.
2021. febr. 3. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyiban igen, hogy a zabszemek, amikböl azabpehely készül, nincsenek lemosva, fertötlenítve, hanem az aratás után csak szárítják és szétütik, azaz minden kosz, fertözö akármi rajta marad.
2021. febr. 3. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 3. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!