A zabot muszáj főzni?
Figyelt kérdés
Jó-jó, semmit se muszáj. :D De valahogy nekem sokkal jobban szeretem, ha csak úgy 5 percet áztatom , mintha kásaként enném szétfőzve, vagy estén keresztül ázatva. Nagy szemű zabpelyhet szoktam venni.
Így is ugyan olyan a hasznosulása, mint a kásás verziónak?
2021. febr. 3. 10:02
1/4 anonim válasza:
Hát a hasznosulásáról fogalmam sincs, de müzlikben jellemzően mindenféle főzés nélkül esszük a zabot. Szóval bajod tuti nem lesz tőle.
2/4 anonim válasza:
Ja, és ez persze zabpehelyre vonatkozik. Bár egész zabszemeket még nem is láttam árusítani, maximum állateledelboltban.
3/4 anonim válasza:
Annyiban igen, hogy a zabszemek, amikböl azabpehely készül, nincsenek lemosva, fertötlenítve, hanem az aratás után csak szárítják és szétütik, azaz minden kosz, fertözö akármi rajta marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!