Tefal Easy Soup, Tefal Daily Soup vagy Vegital növényi tej készítésre?
Magtejkészítésre szeretnék gépet venni, ebben kérném a segítségeteket. A Vegitalt nagyon sok helyen úgy láttam, hogy leszólják (extrán túlárazott, gyengébb a teljesítménye, a műanyag könnyen deformálódik stb.)
De mivel az a legismertebb magtejkészítő márka itthon, ezért még mindig itt van a fejemben, hogy lehet, mégis azt kéne.
A Tefalról nagyon jókat hallottam, viszont arról is olvastam pár helyen, hogy kifut, leég, nem csinál annyi tejet, mint a Vegital.
Jó lenne mellé, ha szószokat, krémeket is tudnék csinálni esetleg. Nem tudom, hogy arra elég lenne-e e daily soup, vagy az easy soup érdemesebb rá.
Köszönöm előre is a választ
Karácsonyra kaptunk egy Vegital gépet, a legnagyobbat. Elégedettek vagyunk vele, csináltunk már, kókusz, rizs, mandula és mogyóitalt is, átlag másfél litert szoktunk készíteni +1-2 dl. Annyi van, hogy édesíteni cukorral szoktuk és már szűrés után, amikor még forró és nem a főzés közben, mert volt hogy picit lekapott.
Szószra, levesre még nem próbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!