Milyen hatása van a velonek?
Figyelt kérdés
Imàdom a velöt. Sütve, rántva, rantottába. Egy héten ketszer biztosan eszek. A mai ebéd után azon gondolkodtam, hogy milyen hatásai vannak. Milyen vitaminok találhatók benne?2021. jan. 31. 19:47
1/7 anonim válasza:
Kalória atombomba.
Ha gyorsan el akarsz hízni hajrá.
Vitamin nem tudom h van-e benne,szerintem nincs,tömény zsír.
Csontvelő,agyvelő mindegyik
2/7 A kérdező kommentje:
Halistennek nem hízok :)
2021. jan. 31. 20:27
3/7 anonim válasza:
Rengeteg vitamin és ásványi anyag van benne, alacsony kalóriatartalmú, 100 grammban 9,2 gramm zsír van, és 127 kcal.
Részletezve a vitaminok, ásványi anyagok itt:
4/7 anonim válasza:
Koleszterin bomba ... de valojaban finom :) En is szeretem. Veloscsont sutve-fove .... velorozsa rantva tartar martassal ... bollermaj (velo es maj) ... vesevelo :) Mind isteni! Balatonfuredi velos piritos! :))) Lehet meg fokozni?
6/7 anonim válasza:
#4: Megfőzve, lehűtve, jó meleg pirítóssal. ;)
A velős rántottát kifelejtetted! :D
7/7 anonim válasza:
Azért a csontvelö meg az agyvelö két teljesen különbözö dolog!
A csontvelö gyakorlatilag tiszta zsír!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!