Gránátalmát ti hogy eszitek?
Sziasztok.
Ma kaptunk vagy 5 gránátalmát és sosem tudtam igazán, hogy kell őket elfogyasztani. Én általában valahogy megpróbálom elvágni és ketté törni ezáltal jobban szétnyílik és a pirosas húsos részét eszem, mert próbáltam a kicsi magjával együtt de a magot valahogy nem tudom elfogyasztani, pedig láttam itt páran azzal is szokták. Meg hallottam, hogy a fehér hártya az nem ehető? Amúgy nyilván nem enné meg az ember de tényleg nem ehető, vagy mérgező? Ti hogy eszitek? :) Kedvenc gyümölcseim egyike csak nem tudom, igazán, hogy kell enni :D
A tetején 5szöget vágok majd a sarkak mentén végig húzom a kést teljesen le, így könnyebben hozzàjutok az ehető részhez
Valóban nem ehető a fehér hártya (en úgy tudom mérgező, de nem jártam utána)
Én nyersen eszem magába, de salátába vagy süteményekhez is nagyon jó receptek vannak
Én kb úgy szoktam, ahogy az itteni (képre kattintás után megnyíló) galériában mutatják. :)
Rászánok 10 percet, és szépen óvatosan kiszedem az összes magot. Aztán egy csinos üvegtálból megeszegetem. :))))
Kettévágom, és utána apróbb részekre szedem, utána már könnyen "kifordíthatóak" a magok. Te való igaz, hogy egy nagyobb gránátalma kb. 8-10 perc így... Viszont egy darab se megy veszendőbe. :)
Kimagozni a szemeket...???
Na ilyet még sose hallottam! :)))
Annyira pici, hogy simán megeszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!