Készítettetek már apácafingocskát?
Figyelt kérdés
#Apácafingocska
2021. jan. 31. 14:54
1/10 anonim válasza:
Mi a f asz, ilyen nevű kaja tényleg létezik :D
2/10 anonim válasza:
Mi ezt egérkének hívtuk gyerekkoromban, mert Mama direkt hosszú farkincákat húzott a tésztából, ahogy az olajba szaggatta. :)
Kakaóporba, fahéjas cukorba tunkoltuk.
3/10 anonim válasza:
Félek hogy az én konyhatudományom ehhez kevés, sose mertem nekiállni, de minden évben jót kuncogok a nevén, mikor farsangi időszakban szembejön :)
4/10 anonim válasza:
Még nem, de megcsinálnám!
67/F ;)
5/10 anonim válasza:
Nem, de már csak a neve miatt is, ki fogom próbálni. :) Amúgy ízre, állagra milyen? Megéri vacakolni vele?
6/10 anonim válasza:
Mi is egérkének hívjuk. A nagymamám sokszor készített ilyet régen.
Nekem leginkább a fánkra hasonlít.
7/10 A kérdező kommentje:
Én még nem csináltam, de valamelyik nap majd elkészítem, egyszerűnek tűnik. Itthon a többiek még nem is hallottak róla. Biztos fincsi. A neve miatt tűnt ki nekem is a tömegből a Nosalty-n :D
2021. jan. 31. 19:19
8/10 A kérdező kommentje:
Nálunk az egérke az volt, mikor megmaradt a panírmorzsa, a liszt meg a tojás. Ezt kevertük össze és sütöttük ki a husihoz.
2021. jan. 31. 19:20
9/10 anonim válasza:
8, nálunk a panírmaradék kisütve az puffancs volt mindig :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!