A cukkini az lenne, de mivel be lett panírozva és bő olajban volt kisütve, úgy már nem. Persze viszonyítás kérdése, gyorskajákhoz képest még mindig egészségesebb alternatíva.
2021. jan. 29. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
Éppen azt akartam írni mint a kettes.
Az hogy olajban kisütöd, attól baromira egészsegtelen lesz, éa hízlal is nagyon.
Szóval jo dolog hogy eszel zöldseget, de a sok olaj rosszat tesz. Esetleg próbáld meg olaj nélkül pl sütöben sütni.
2021. jan. 29. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
Az olaj az ördög műve a gyakorisok szerint. Ismét tanultam valamit.
2021. jan. 29. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
Semmilyen olajban kirántott dolog nem lehet egészséges. Néha ehetsz...
2021. jan. 29. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
4-esnek: Nem, mértékkel semmi gond nincs az olajjal, de nem mindegy, hogy egy ételbe teszel összesen 1-2 evőkanállal, mikor serpenyőben vagy sütőben sütsz valamit, vagy konkrétan bő olajban kirántod az ételt. Az elsővel nincs gond, de a rántott ételek már nem számítanak egészségesnek. Nyilván semmi bajod nem lesz tőle, ha néha eszel ilyeneket, de attól még nehéz lenne azt mondani rá, hogy az egy egészséges étel. A kérdés pedig ez volt.
2021. jan. 29. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
Ácsi! Itt azt írtátok, hogy egyáltalán nem jó az olaj. Majd utána jön, hogy mértékkel?
2021. jan. 29. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 anonim válasza:
Ha kiegyensúlyozott étrend része, és mondjuk nem mindennap eszed, akkor igen.
Nagyon nem mindegy hogy sült krumpli-kóla-kecsöp-fagyi van-e mellé, vagy zöldsaláta, hajdina, meg herbatea...
2021. jan. 29. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Jajjistenem.....! :-DDDDD
Olaj egészségtelen.
Meg is mondom az olasz barátnőmnek, hogy rohadtul egészségtelenül élnek ott Olaszországban... :)))
2021. jan. 29. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
Valoszinűleg Olaszban olívaolajat használnak. Ami egészseges. Legalábbis jobb mint itthon a napraforgóolaj. De szerintem itthon mindenki a 400 ft-os napraforgóolajban süti a rántott dolgokat, és nem a 3000 ft-os olívaolajban.
Egyébként attól hogy valami egészséges, még lehet baromira hízlaló. Pl ilyen az olívaolaj is. El sem hiszed hogy milyen sok olajat képes felszívni egy étel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!