Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok a gép előtt enni?...

Szoktatok a gép előtt enni? Ill. mit reggeli, vagy konkrét ebédet is? És milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Én pl. most eszek itten makarónit.

Kort és nemet is írjatok lécci.

2010. aug. 15. 13:39
 1/10 anonim válasza:
100%
25 éves lány és nem igazán jellemző hogy eszem a gépnél,esetleg egy kis csokit, meg iszom.
2010. aug. 15. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:

19l

én szoktam mindent, főzelékektől egészen lángosig :D persze még azt is késsel villával, h ne legyek olajos

2010. aug. 15. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden nap netezés közben ebédelek. 27/F
2010. aug. 15. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:

16/L

szinte mindig. hisz nem időhöz kötve eszünk, hanem amikor hirtelen megéhezünk (anyám nem is főz naponta/nekem nem engedi :( szóval 1 kaja 3-4 napig van) nálunk ritkán van az hogy "összeül" a család az asztalnál. most egy ilyen ritka alkalom van, úgyhogy megyek is ki enni :D

2010. aug. 15. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:

én is eszek a gép elött szinte bármit söt szoktam cigizni is ami meg is láccik már a billzetemen tele van mindennel:)

19/L

2010. aug. 15. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Na felpontoztalak titeket :D

ma 13:50-te meg leszoksz a cigiről a kedvemért? ;)

2010. aug. 15. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
mér szoknék le?:D
2010. aug. 15. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Én elég sűrűn szoktam gép előtt enni. Most rántott húst ettem rizzsel, ebéd volt.

Csatlakozom, szokj le a kettőnk kedvéért akkor :)

2010. aug. 15. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
én vagyok a cigiröl nem leszokós:) most ettem szecsuánit természetesen a gépnél meg elszivtam egy szál cigit is:)...a szósz is belecsöpögött a billzetbe meg hamu is esett bele:D...nem tudtok tulszárnyalni bénaságban:Dtesom multkor kitakaritotta a billzetet:) még szotyihaj is volt benne bár elképzelésem sincs h az h eshetett bele:D
2010. aug. 15. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Szokj le a cigiről, de ne a mi kedvünkért, hanem a saját egészséged érdekében. És még sokba is kerül...
2010. aug. 16. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!