Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A konzerves halban van szálka?

A konzerves halban van szálka?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Legtobb termeszetesen szalkas, de lehet kapni olyan halkonzervet is, amibol kiszedik. Ez utobbi lenyegesen dragabb.

La Belle Iloise markaju termekek szalka nelkuliek: [link]

2021. jan. 22. 12:05
 2/9 A kérdező kommentje:
De jó ☺️ köszi a linket!
2021. jan. 22. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

rio mare konzervben meg soha nem talaltam pedig nagyon sokat eszek

szerintem egyikben sincs

2021. jan. 22. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Orulok, hogy tudtam segiteni :)
2021. jan. 22. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen halról van szó. Például a szardínia, sprotni általában egész hal vagy haltörzs formában kerül a konzervbe, úgyhogy természetesen van benne szálka. Ezek viszont olyan picik, valamint az elkészítés során annyira megpuhulnak, hogy simán meg lehet menni őket. Más konzervek, például a tonhal viszont filéből készül általában, így abban értelemszerűen nincs szálka.
2021. jan. 22. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel a téma.

Nagyobb szupermarketek kínálatában is elérhetőek ilyen konzerves termékek, akár pl. busából is?

2021. jan. 22. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eddigi életem során még soha, egyetlen halkonzervben sem találtam szálkát. (majdnem 54 éves vagyok, kicsi korom óta rendszeres fogyasztója ezeknek a termékeknek)
2021. jan. 23. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az #5-ös mondja úgy van
2021. febr. 21. 00:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Olíva olajban eltett tonhal Nixe konzervet vettem a Lidl- ből. Amellett hogy nagyon finom nem volt benne szálka egy sem :) Köszönöm a válaszokat mégegyszer! :)
2021. febr. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!