1/9 anonim válasza:
Legtobb termeszetesen szalkas, de lehet kapni olyan halkonzervet is, amibol kiszedik. Ez utobbi lenyegesen dragabb.
La Belle Iloise markaju termekek szalka nelkuliek: [link]
2/9 A kérdező kommentje:
De jó ☺️ köszi a linket!
2021. jan. 22. 12:08
3/9 anonim válasza:
rio mare konzervben meg soha nem talaltam pedig nagyon sokat eszek
szerintem egyikben sincs
5/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen halról van szó. Például a szardínia, sprotni általában egész hal vagy haltörzs formában kerül a konzervbe, úgyhogy természetesen van benne szálka. Ezek viszont olyan picik, valamint az elkészítés során annyira megpuhulnak, hogy simán meg lehet menni őket. Más konzervek, például a tonhal viszont filéből készül általában, így abban értelemszerűen nincs szálka.
6/9 anonim válasza:
Engem is érdekel a téma.
Nagyobb szupermarketek kínálatában is elérhetőek ilyen konzerves termékek, akár pl. busából is?
7/9 anonim válasza:
Én eddigi életem során még soha, egyetlen halkonzervben sem találtam szálkát. (majdnem 54 éves vagyok, kicsi korom óta rendszeres fogyasztója ezeknek a termékeknek)
9/9 A kérdező kommentje:
Olíva olajban eltett tonhal Nixe konzervet vettem a Lidl- ből. Amellett hogy nagyon finom nem volt benne szálka egy sem :) Köszönöm a válaszokat mégegyszer! :)
2021. febr. 21. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!