Kezdőnek melyik szakácskönyvet ajánlanátok? (SOS)
Ha tök kezdö és szeretne normál fözeléketöl az egyszerü sültekig fözni, akkor Bereznay Tamás Mai magyar konyha.
èn is elég kezdö vagyok, és mindig bajom volt hogy külföldön élek, és szerettem volna anyukám normál ételeit megfözni, pl tökfözelék, vagy egy sima leves, vagy tojásos nokedli. Aztán láttam ezt a könyvet a neten, és tudtam hogy ezt nekem találták ki.
Anyukámtól ezt kértem karira. Anya megvette de egyböl azt mondta hogy "ah ilyen könyvet ezek alap ételek" na ja neki rutin nekem nem. ès állandóan fözök belöle, azok a kaják vannak amik mindennap föznek anyáink otthon. De azért van benne finom sültek, és pár édesség, ami megint elég mindennapos otthon.
Frank Júlia
Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak.
A Corvina kiadótól van. Nagyon jó. Nemcsak receptek, de jó praktikák,tanácsok is vannak benne.
Én Horvát Ilon szakácskönyvét ajánlom, anyukám is ebből tanult.
Nem csak receptek vannak benne, hanem minden, amit tudni kell, pl. hogy mi a rántás, hogy kell csinálni,benne vannak az alap magyar receptek a régi módon leírva, ahogy nagyanyáink csinálták. Mindennél mindent elmagyaráz, nagyon szeretem, sok dolgot én is ebből tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!