Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok vásárolni?...

Hogyan szoktatok vásárolni? Előre megvesztek minden fontos hozzávalót a heti menühöz, vagy napi szinten vásároltok?

Figyelt kérdés
Én az utóbbi vagyok de néha nem tűnik jó ötletnek, mert meló után ha hazamegyek, (hajnalban) akkor sokszor nincs otthon kaja pedig jól esne néhány falat.:)))
2010. aug. 14. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan tartunk a kamrában, a hűtőben és a mélyhűtőben mindent (tészták, liszt, tojás, hüvelyesek, húsok, halak, sajtok, mélyhűtött zöldségek stb. ), amit szeretünk, hogy bármikor bármit tudjunk készíteni. Napi szinten csak a kenyeret és a tejet vesszük, utóbbit frissen vásároljuk gazdaságból, minden délelőtt házhoz hozzák, havonta fizetjük. Friss zöldség, gyümölcs a kertből van.
2010. aug. 14. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap rohangálok a boltba, de van hogy egy nap 2 is, a barátom épp aznapi igénye szerint :)

Megkérdem tőle mit szeretnél enni, inni?...

de megmondom őszintén ez csöppet sem gazdaságos, mert így napi 4-5ezer elmegy kajára meg üdítőkre :)

2010. aug. 14. 17:45
 3/6 anonim válasza:
igy van,nem olyan gazdaságos,csak egy nap 10perc alatt bevásárolok,amit aznap főzni fogok!ugyhogy énis rohangálok nap mint nap:D
2010. aug. 14. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig napi szinten, de ez 3 ezer forint minimum 2 főre, nálunk... Így most átállunk a hétvégi nagy bevásárlásra.
2010. aug. 14. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak küldtem az elismerésemet. Már-már mesébe illő idill.
2010. aug. 14. 19:10
 6/6 OliaTIRA ***** válasza:
hetvegenkent szoktunk bevasarolni. tesco auchan cba. . mikor hol.
2010. aug. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!