Mit egyek ma reggelire, ebédre,vacsorára?
Reggeli- Tea, kétszersült, sajt, alma.
Ebéd- Erőleves tojással. Natúr sült zöldségsalátával, vagy vajban párolt kelbimbóval. Gyümölcslé.
Uzsonna- egy banán.
Vacsora - Gyümölcstea, kétszersült, két szelet sonka.
Reggelire szalonnás tojás fehér kenyérrel,
Tízóraira disznósajt,
Ebédre babgulyás csülkös pacallal,
Uzsonnára pár szem tepertő,
Vacsorára székelykáposzta.
Amit en:
Egy dupla kávé tejjel, csokiporral volt a napinditom, mint mindig - 3kor kelek.
Reggelire omlettet fogok enni fetasajttal és kaporral. Az ebedem melegszendvics lesz pirítósbol gombakremmel és sajttal. A vacsora rántott hal, sültkrumpli, reszelt uborka kaporral és túróval.
Inni szénsavmentes ásványvíz, kávé és mivel van még pár facsarni valii narancsom így narancslé lesz
Inni: víz
Reggeli: Egy alma és egy körte
Ebéd/uzsonna: Brassói aprópecsenye egy nagyobb krumpliból és fél csirkemellből, mellé felszeletelve fél kígyóuborka salátának.
Vacsora: -
Ne hallgass ezekre itten, nem tudják, mi a jó, azt ödd, amit én mondok!
Reggelire: Szalonna, erős paprika, kenyér, egy kupica pájinka
Ebédre: Bableves, kakaspörkölt túróstésztával és szalonnapörccel, mindezt csapasd le egy kis borral
Ozsonnára: zsíroskenyér lilahagymával, paprikázhatod meg sózhatod is, ahogy szereted, rájad bízom
Vacsorára: kolbász, májas, szalonna, sonka, disznósajt kenyérre meg valami zöldségge, ami épp van otthon, és vacsora előtt egy kupica pájinka, utána egy pohár bor
reggeli semmi: fogyózok.
délben túró pár korpás kekszzel: fogyózok
uzsira alma: fogyózok
vacsi: minden, ami belefér. majd holnaptól fogyózok
Reggeli: 1 pár virsli, kifli, kávé.
Ebéd: rakott krumpli
Reggeli: tejeskávé, vajas pirítós
Ebéd: gombás-padlizsámos-citromos spagetti
Vacsora: valamilyen saláta, még nem konkrét, hogy milyen
Inni csak vizet iszom, köztes étkezésnek meg gyümölcsöt eszem
R: zsömle pár szelet szalámival, uborkával, egy csésze tea
E: Maradék csontleves, sertés pörkölt, nokedlivel
U: narancs, vagy mandarin
V: sült krumpli, sült kolbász, tükör tojás
Nekem ma így néz ki a napom, bár én csak napi kétszer szoktam enni:
Délben reggeli - egy szelet kovászos kenyér, kőrözöttel, pár karika lángolt kolbásszal és egy kis gouda sajttal. Mellé egy kockára vágott nagyobb paradicsom és két főtt tojás.
Ezzel elleszek estig, az ebéd-vacsora pedig ma répás krumplipüré, saláta (uborka, koktélparadicsom, jégsaláta, újhagyma, olivaolaj, oregánó és egy kis feta sajt) és rántott csirkemellfilé. Van még tegnapról brownie, az lesz a desszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!