Leány/legénybúcsún mit ennél/innál (alkohol, koktél) szívesen?
A leány/legénybúcsút nálunk kezdjük /pár órán át/ (~30 fő) (a menyasszonynál és a vőlegénynél). Te mit ennél szívesen? Mit innál? Alkoholos és alkoholmentes! Milyen egyszerű koktélt készítsek? (Nagyon szeretek koktélt csinálni.) Esetleg sütni valamit?
Miből milyen mennyiség kell?
Konkrét recepteket is írhattok! Ill. ti mit fogyasztanátok egy ilyen esetben?
Előre is köszönöm! A menya.
A fiúk szerintem a sört szeretik :D Ha meg rövid, akkor whiskey vagy ilyesmi. Azt esetleg kólával.
A lányok általában szeretik az epres vodkát ez jó ötlet, de szerintem a vodkás narancs is jó. Én imádom a Bloody Mary-t de azt nem mindenki szereti, és én is csak akkor iszom meg, ha nagyon jó a paradicsomlé (Sió prémium, az nagyon rostos, abból a legjobb szerintem).
Enni szerintem szendvicsek, vagy lehet valami mártogatóst készíteni és hozzá grissini például ( [link] ) Az ilyesmi nagyon jó tud lenni, mert morzsát nem csinál, elég hozzá egy kéz, nem kell hosszasan nyammogni egy darabot.
Imadom a koktelokat:D a feherrumosak a legjobbak pl a cuba libre (cola, citromle, feherrum) daiguiri (feherrum, cukorszirup, lime facsart leve), pina colada v strawberry colada (rum, kokuszlikor/kokusztej, ananaszle; eperlikor/eperle/eperpure, feherrum, ananaszle, tejszin) mojito (feherrum, szodaviz, limele, cukor, menta)
Ezen kivul jo meg a strawberry margarita (eperpalinka, tequila, triple sec, puresitett eper, lime v citromle) nagyon fini:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!