Leány/legénybúcsún mit ennél/innál (alkohol, koktél) szívesen?
A leány/legénybúcsút nálunk kezdjük /pár órán át/ (~30 fő) (a menyasszonynál és a vőlegénynél). Te mit ennél szívesen? Mit innál? Alkoholos és alkoholmentes! Milyen egyszerű koktélt készítsek? (Nagyon szeretek koktélt csinálni.) Esetleg sütni valamit?
Miből milyen mennyiség kell?
Konkrét recepteket is írhattok! Ill. ti mit fogyasztanátok egy ilyen esetben?
Előre is köszönöm! A menya.
minden mennyiségben alkohol! :D -már aki szereti-aki nem nagyon van oda az alkoholért, akkor kóla,rostos üdítők -koktél recepteket meg találhatsz a googleban-
süti az más kérdés, szerintem nem éri meg sütni, mert utána lehet nem esznek annyit, és akkor megy a kukába, így én ajánlom a tálcás sütiket/kekszeket- sósból meg ropi , chips stb..
a koktél az jó, sunyi pia :P nekem a Piña Colada a kedvencem. meg sztm kenhetsz egy pár szendvicset is, valószínű el fog fogyni a rágcsálnivalókkal :)
Gratula, és sok boldogságot nektek :)
áá dejó neked! sok boldogságot!:)
nos a kérdésedre válaszolva, enni ilyeneket ennék:
kisebb apró sütik (nem muszáj ilyen sütött, lehet pl kókuszgolyó)francia saláta, mártogatós cuccok, pogácsák minden mennyiségben
inni én személyszerint alkoholmenteset innék, mondjuk csinálhatnál eperkoktélt, és akkor az lehetne alkoholosan illetve mentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!