Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Leány/legénybúcsún mit ennél/i...

Leány/legénybúcsún mit ennél/innál (alkohol, koktél) szívesen?

Figyelt kérdés

A leány/legénybúcsút nálunk kezdjük /pár órán át/ (~30 fő) (a menyasszonynál és a vőlegénynél). Te mit ennél szívesen? Mit innál? Alkoholos és alkoholmentes! Milyen egyszerű koktélt készítsek? (Nagyon szeretek koktélt csinálni.) Esetleg sütni valamit?

Miből milyen mennyiség kell?

Konkrét recepteket is írhattok! Ill. ti mit fogyasztanátok egy ilyen esetben?

Előre is köszönöm! A menya.

2010. aug. 14. 01:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A véres agyat innátok szívesen?
2010. aug. 14. 01:26
 2/12 anonim ***** válasza:
valami jó kis gin/vodka alapút:D
2010. aug. 14. 02:47
 3/12 anonim válasza:

minden mennyiségben alkohol! :D -már aki szereti-aki nem nagyon van oda az alkoholért, akkor kóla,rostos üdítők -koktél recepteket meg találhatsz a googleban-

süti az más kérdés, szerintem nem éri meg sütni, mert utána lehet nem esznek annyit, és akkor megy a kukába, így én ajánlom a tálcás sütiket/kekszeket- sósból meg ropi , chips stb..

2010. aug. 14. 04:32
 4/12 anonim válasza:
Mindenképp alkohol az szükséges, mert ez a nap a jó hangulatról, bulizásról szól, és sokan csak egy kis alkohol után tudnak felengedni. Alkohol tekintetében gondolok fehér rumra, esetleg wiskyre, tequilara, ilyesmire, esetleg vmi erősebb sőrre. Kaja szempontjából jöhetnek a házi szendvicsek, esetleg rendelhettek pizzát sütiknél meg jöhetnek a boltiak.
2010. aug. 14. 07:31
 5/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem a véres agy az gusztustalan ((:
2010. aug. 14. 07:33
 6/12 anonim ***** válasza:
.
2010. aug. 14. 07:55
 7/12 anonim válasza:

a koktél az jó, sunyi pia :P nekem a Piña Colada a kedvencem. meg sztm kenhetsz egy pár szendvicset is, valószínű el fog fogyni a rágcsálnivalókkal :)

Gratula, és sok boldogságot nektek :)

2010. aug. 14. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:

áá dejó neked! sok boldogságot!:)

nos a kérdésedre válaszolva, enni ilyeneket ennék:

kisebb apró sütik (nem muszáj ilyen sütött, lehet pl kókuszgolyó)francia saláta, mártogatós cuccok, pogácsák minden mennyiségben

inni én személyszerint alkoholmenteset innék, mondjuk csinálhatnál eperkoktélt, és akkor az lehetne alkoholosan illetve mentesen

2010. aug. 14. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Koktélnak Cuba libre, és Tequilázzatok is ! :)
2010. aug. 14. 08:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ezeket mind feljegyeztem... :) A lányok szeretik az epres vodkát... :) Fiús italokat/koktélokat tudtok?
2010. aug. 14. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!