A PEZ régen is fehér volt?
Figyelt kérdés
Régen ettem már PEZ-t, és most megkívánta, felnőtt fejjel. Na meg retróakció volt a PENNY-ben. Úgy rémlett nekem, hogy színes, az ízétől függően. De láttam, hogy fehér. Régen is az volt, vagy csak elvonták belőle a színt?2010. aug. 13. 22:13
11/19 anonim válasza:
sárgás, halvány rózsaszín, kék és zöld
halványan de színes volt még 1-2 éve is
tudom a keresztfiamról mert mindig azt vittem neki és a zizi is színes az igaz de a pez is az volt
12/19 anonim válasza:
Volt színes PEZ. Halvány rózsaszín rémlik. Igaz volt fehér is, de színes is előfordult.
20/L
13/19 anonim válasza:
Tessék, itt a bizonyíték, volt és van színes pez.
14/19 anonim válasza:
Még 1-2 éve is színes volt :)
13L
15/19 anonim válasza:
Márpedig tényleg színes volt, az tuti, volt narancssárga is meg rózsaszín, lila. A PEZ cukor amúgy nagyon jó :D
16/19 A kérdező kommentje:
Miért fehérítették ki? Vannak természetes színezőanyagok, így nem lehet hivatkozni arra, hogy így kevésbé egészségtelen.
:(
2010. aug. 14. 12:27
17/19 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek az infót, akkor jól rémlett, hogy színes volt!
2010. aug. 14. 12:29
18/19 anonim válasza:
Szerintem is szines volt:D Narancssarga, rozsaszin meg citronmsarga remlik, de tuti volt mas szinben is. Az a pez volt feher, ami nem ilyen kis csikban volt, hanem ilyen kb cigisdoboz(na jo, talan kisebb) meretu dobozban volt. De a kis papircsomagos az tuti szines volt
19/19 anonim válasza:
Színes volt, rózsaszín meg narancssárga.
24 éves vagyok, tehát elég jól emlékszem rá. (meg is döbbentem, hogy most már fehér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!