A PEZ régen is fehér volt?
Figyelt kérdés
Régen ettem már PEZ-t, és most megkívánta, felnőtt fejjel. Na meg retróakció volt a PENNY-ben. Úgy rémlett nekem, hogy színes, az ízétől függően. De láttam, hogy fehér. Régen is az volt, vagy csak elvonták belőle a színt?2010. aug. 13. 22:13
1/19 anonim válasza:
Tuti, hogy réges-régen színes volt.
2/19 anonim válasza:
Régen íz szerint volt színezve.
3/19 anonim válasza:
én 18 vagyok de emlékszem hogy mikor még én pez-t ettem akkor színes volt
nem is tudom hogy ez a fehér verzió-e a jobb amiben nincs festéke de ki tudja mi más pedig van benne
4/19 anonim válasza:
Nekem is úgy rémlik, hogy színes volt régebben. Mintha lett volna lila, meg rózsaszín is...
5/19 anonim válasza:
PEZ cukorka mindig fehér volt..,Ti a zizvel keveritek!!Volt egy bohóc fejem és mindig az adott pez cukrot:D
6/19 A kérdező kommentje:
Kösz, 4:1, először azt hittem egyértelmű a válasz, de most kissé elbizonytalanodtam...
2010. aug. 13. 22:25
7/19 anonim válasza:
A PEZ régen színes volt!!!!!! Mi mindig cserélgettük tesómmal, aszerint, hogy melyik passzol az adagolóba. Azt nem tudom, hogy most milyen, rég nem ettem, lehet van még mindig.
8/19 anonim válasza:
Én már nem vagyok biztos. Szerintem fehéres volt, de enyhén színes (narancssárga, rózsaszín). De nekem ilyen plüssfigurám volt, ami a száján adta ki. És úgy kellett betölteni, mint egy gémkapcsolót. :D
9/19 anonim válasza:
A zizi egészen más, az zacsiban volt, és kisebb cukorkák is mint a PEZ. A PEZ tutira színes volt, lilára és rózsaszínre én is emlékszem. Talán volt zöld és narancssárga is, de az nem biztos... Pont ma filóztam ezen én is, amikor fehéret láttam a boltban. :)))
10/19 anonim válasza:
Nahát, én lila és rózsaszinre nem emlékszem,de talán enyhén sárgásra igen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!