Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A PEZ régen is fehér volt?

A PEZ régen is fehér volt?

Figyelt kérdés
Régen ettem már PEZ-t, és most megkívánta, felnőtt fejjel. Na meg retróakció volt a PENNY-ben. Úgy rémlett nekem, hogy színes, az ízétől függően. De láttam, hogy fehér. Régen is az volt, vagy csak elvonták belőle a színt?
2010. aug. 13. 22:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy réges-régen színes volt.
2010. aug. 13. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Régen íz szerint volt színezve.
2010. aug. 13. 22:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

én 18 vagyok de emlékszem hogy mikor még én pez-t ettem akkor színes volt

nem is tudom hogy ez a fehér verzió-e a jobb amiben nincs festéke de ki tudja mi más pedig van benne

2010. aug. 13. 22:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy rémlik, hogy színes volt régebben. Mintha lett volna lila, meg rózsaszín is...
2010. aug. 13. 22:20
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
PEZ cukorka mindig fehér volt..,Ti a zizvel keveritek!!Volt egy bohóc fejem és mindig az adott pez cukrot:D
2010. aug. 13. 22:23
 6/19 A kérdező kommentje:
Kösz, 4:1, először azt hittem egyértelmű a válasz, de most kissé elbizonytalanodtam...
2010. aug. 13. 22:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A PEZ régen színes volt!!!!!! Mi mindig cserélgettük tesómmal, aszerint, hogy melyik passzol az adagolóba. Azt nem tudom, hogy most milyen, rég nem ettem, lehet van még mindig.
2010. aug. 13. 22:27
 8/19 anonim válasza:
Én már nem vagyok biztos. Szerintem fehéres volt, de enyhén színes (narancssárga, rózsaszín). De nekem ilyen plüssfigurám volt, ami a száján adta ki. És úgy kellett betölteni, mint egy gémkapcsolót. :D
2010. aug. 13. 22:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A zizi egészen más, az zacsiban volt, és kisebb cukorkák is mint a PEZ. A PEZ tutira színes volt, lilára és rózsaszínre én is emlékszem. Talán volt zöld és narancssárga is, de az nem biztos... Pont ma filóztam ezen én is, amikor fehéret láttam a boltban. :)))
2010. aug. 13. 22:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Nahát, én lila és rózsaszinre nem emlékszem,de talán enyhén sárgásra igen:D
2010. aug. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!