Miért olyan elképzelhetetlen sokaknak, hogy csak heti 2-3 alkalommal egyének húst a mindennapos húsevés helyett?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 12:01
11/14 anonim válasza:
Pont ez az ,hogy sok helyen régebben elérhetőbb volt a hús, falun vagy városok bizonyos részein nem volt olyan ház ahol ne tartottak volna disznót ,tyúkokat. Még szegényebb helyeken is.Most sok szegény meg sem tudja venni pl a drágább oldalast vagy csülköt. Régen olcsó,paraszti( nem a degradáló értelemben) étel volt a szalonna.Ma aranyárban van a húsos szalonna, ahogy a tepertő is.
Nagyapám állandóan azt evett pedig szegények voltak, én meglátom az árát inkább nem is veszek pedig szeretem.
12/14 anonim válasza:
Aha, régen nem ettek annyi húst. Igaz, nem ettek bulgurt, egzotikus gyümölcsöket, zöldségeket sem. Vajon mit ettek akkor novembertől márciusig az emberek mondjuk 80 évvel ezelőtt Magyarországon? Mennyi is volt az átlagéletkor?
14/14 anonim válasza:
Az emberiség elmebetegsége. A vidéki lakosság ,sváb, magyar, román, naponta 2* szer ettünk húst.
Vasárnap.
Szerda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!