Hogyan tudnám a nemvegán (húsevő) szüleimet rávenni, hogy amíg a vegán párom nálunk lesz, főzzenek, vagy legalább vegyenek vegán ételeket?
4: te hol élsz...????
NIncsenek nyitva az éttermek, max. rendelni lehet - étterembe menni NEM!
Egyszerűen kérd meg őket,főzzenek valami zöldséges ételt.
Egy rövid pár napos vendégség alatt ezt biztos meg tudják oldani.
En nem reg jöttem ra hogy egyebkent van hogy heti 3-4 alkalommal is teljesen vegan ételeket eszunk itthon, valoszinuleg nalatok is vannak ilyen napok, es anyukad is csinal biztos ilyen eteleket.
De megprobalhatsz Te magad is csinalni valamit, egy curry, egy kinai zöldséges teszta, esetleg igazi magyar bableves vagy igazabol barmilyen krémleves szerintem nagyon jó lehet. Nem kell mindig hussal tomni magunkat.
Az való igaz, hogy sok háztartásban megfordul vegánnak számító alapanyag.
Na de az csak nem elvárható a szülőktől, hogy vegán kajákat főzzenek. Mert hogy ugye az nem abból áll, "főzzetek már valami zöldségeset".
Egy vegán rántott zöldséget elkészíteni is utána kell nézni mivel panírozzon, mert hogy ugye a normális panír sem vegán.
Attól meg biztos felbukna az éhségtől a vendég, ha kapna egy kis grillezett zöldséget, aztán csókolom.
Szerintem inkább azt kérdezd meg a szüleidtől, hogy bevásárolhatsz-e TE vegán ételeket a párodnak, amit TE egyedül fogsz neki elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!