Akinek volt gomba mérgezése, hogyan éltétek át?
Az érdekelne, milyen gomba fajta volt, mennyit fogyasztott belőle,
milyen tünetek jelentkeztek, maradt-e meg valamilyen nyoma a szervezetben, és minden, ami ezzel kapcsolatos. A válaszokat köszönöm.
Első válaszolónak köszönöm a válaszát, bár a hasmenés és a hányás elég kellemetlen, de ha nem jelentkezik, a gombamérgezés sokkal súlyosabb tünetekkel jár. Én egy alkalommal egyedül mentem ki a közeli hegycsúcsra. Kb 1200 m magasságban láttam nagyon szép, tökéletes , ép gombákat , nem tudtam ellenállni a "csábitásnak", megettem egy gombának kb felét, és rá kevesebb mint félóra szédülés, bizonytalan
mozgás, az izmok rángatozása. Nagyon
mindezek a tünetek kezdetben 20 - 30 percenként jelentkeztek, később egyre csökkent az időköz, a tünetek egyre tovább tartottak.
Nehezen értem haza, a családból egyedül voltam otthon. Még annyira voltam képes, hogy lemosakodtam, öltözködtem, iratokat, pénzt vettem magamhoz , és elmentem az Ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!