Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van más, aki így eszi a...

Van más, aki így eszi a cukorborsófőzeléket?

Figyelt kérdés

Van aki reszelt sajttal eszi a borsófőzeléket? Anyukám bölcsiben dolgozik, ott volt hogy úgy adták a gyerekeknek, reszelt sajttal. Így volt hogy mi is így ettük itthon. De mivel így nőttem fel, nekem ez tök normális volt, azt hittem ez szokványos párosítás. Viszont mikor a munkahelyemen említettem, sokan fújjogtak, meg húzták a szájukat. Senki nem ismerte ezt a fajta módját.

Van itt valaki, aki hasonló módon eszi a borsófőzeléket? Vagy ez tényleg olyan furcsa dolog?

2020. dec. 13. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon furcsa mert nem ez a hagyományos elkészítési módja.

Nekem nem furcsa, mert én kifejezetten szeretem a sajtos dolgokat és mindenre ami nem édes, teszek. Olaszországban éltem hosszú ideig, ott még az úgymond húslevesre is tesznek parmezánt, ezért néha én is teszek az enyémre.

2020. dec. 13. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hallottam, de nekem nem tunik szornyunek ... szornyebb volt amikor egyszer faluhelyen a strandon kertem egy pizzat, nezem de jol megbuggyantottak reszeltsajttal ... de valojaban kaposzta volt es csak sajtnak nezett ki :)
2020. dec. 13. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért furcsa, mert a borsó édes, amihez nem illik a sajt.
2020. dec. 28. 04:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!