Van más, aki így eszi a cukorborsófőzeléket?
Van aki reszelt sajttal eszi a borsófőzeléket? Anyukám bölcsiben dolgozik, ott volt hogy úgy adták a gyerekeknek, reszelt sajttal. Így volt hogy mi is így ettük itthon. De mivel így nőttem fel, nekem ez tök normális volt, azt hittem ez szokványos párosítás. Viszont mikor a munkahelyemen említettem, sokan fújjogtak, meg húzták a szájukat. Senki nem ismerte ezt a fajta módját.
Van itt valaki, aki hasonló módon eszi a borsófőzeléket? Vagy ez tényleg olyan furcsa dolog?
Magyarországon furcsa mert nem ez a hagyományos elkészítési módja.
Nekem nem furcsa, mert én kifejezetten szeretem a sajtos dolgokat és mindenre ami nem édes, teszek. Olaszországban éltem hosszú ideig, ott még az úgymond húslevesre is tesznek parmezánt, ezért néha én is teszek az enyémre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!