Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Finom az Erős Pistás szaloncukor?

Finom az Erős Pistás szaloncukor?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Aha,a fiatalok szoktak rendszerváltás előtti emlékeket idézni, teljesen logikus :D mondjuk mit várok olyantól,akik nem értenek a csokikhoz
2020. dec. 10. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz? Hogy idéznének a fiatalok rendszerváltási emlékeket? Ki mondott ilyet?

Hattttalmas hozzáértő vagy ha neked a sportszelet jelenti a minőséget :D

2020. dec. 10. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

"Hogy idéznének a fiatalok rendszerváltási emlékeket?"

Hát ezaz :D olvasni tudsz-e, vagy csak csokit majszolni?

2020. dec. 10. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Pont ezt nem értem, hogy miért hoztad ezt fel.

És te tudsz mást is a kötekedésen kívül, vagy az az üres kis életed legnagyobb eseménye hogy valakit habzó szájjal szétmarcangolsz a neten amiért nem szereti azt az olcsó, silány minőségű "csokit" ami neked életed legkiválóbb gasztronómiai élményének számít?

2020. dec. 10. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Utt egyedül te próbálod beadni a hozza nem értő véleményed rátukmálni másokra. Pláne úgy, hogy képtelen vagy a többi hozzászólást értelmezni es még másodjára sem esik le, hogy mily szánalmas vagy
2020. dec. 10. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
32%
Én csak leírtam hogy mindenki akivel beszéltem róla, azt mondta hogy pont olyan borzalmas mint a sportszelet. Te felháborodtál hogy a sportszelet nem borzalmas, hanem minőség a köbön, nekem meg ettől nem fog megváltozni a véleményem, és úgy tűnik hogy ezt nem tudod elfogadni, ezért kötekedsz a végtelenségig 🤷‍♀️
2020. dec. 10. 20:49
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen az,mikor a h.lye okoskodik és képtelen egy mondatot értelmezni,de még neki áll fentebb :D Gratulalok haver, kérlek magyarázz még bele pár dolgot, csak h hátha okosabbnak tűnsz úgy
2020. dec. 10. 20:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem magyaráztam bele semmit, leírtam mi történt. Belém kötöttél amiért nem szeretem a sportszeletet. Nem a haverod vagyok, még csak nem is pasi. Továbbra sem fog megváltozni a véleményem, viszont veled befejeztem mert már nagyon unlak 🤷‍♀️

Most keresned kell valaki mást az oldalon akibe beleköthetsz, sajnálom.

2020. dec. 10. 20:57
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Mensiriadó van angyalom?
2020. dec. 10. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
2020. dec. 12. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!