Finom az Erős Pistás szaloncukor?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 21:54
1/22 anonim válasza:
Szerintem nem, semmi extra, a csoki olcsó hatású, az erős Pista meg nem érződik
3/22 anonim válasza:
Nem, sokkal inkább egy zselés vagy kókuszos.
4/22 anonim válasza:
Finom, minőségi belga csokiból van, sport szelet ize van. Kellemesen csípős. Van benne 2 haragos pistát, az viszont kegyetlen erős
5/22 anonim válasza:
Soha nem próbáltam, de miután többen is mondták hogy ócska a minősége, sportszelet íze van, és még a csípőset sem érezni benne, valahogy nem is vágyom rá.
6/22 anonim válasza:
Mert a sportszelet ócska? Na ugye hogy nem
7/22 anonim válasza:
Annyira ócska hogy ha megkóstoltatod egy külföldivel, nem tudja hová tenni. Az nem csoki, csak valami meghatározhatatlan állagú, borzalmas ízű massza.
Ugyanaz a massza ami az összes többi rendszerváltás előtti csoki alapanyaga is volt, csak mindegyiket máshogyan ízesítették, de mindegyik hasonlóan ócska volt.
8/22 anonim válasza:
aha, magyarul az öregeknek nem jön be, mert nem a megszokott ize van
9/22 anonim válasza:
Én nem vagyok öreg, mégsem jön be, pedig nem vagyok az a minőségi csoki híve, az ócska csokit is megeszem, de azért ezért elkerni 1500 ftot úgy hogy van benne 12 db, azért na.. Ezért az árért jobbakat is kapni a piacon..
10/22 anonim válasza:
Az öregeknek bejön, mert az ő fiatalkorukban az volt. Nekik nosztalgia. Sport, Bohóc, Lottó, meg mittudomén milyen nevű masszák voltak még.
Mind borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!