Hol kapok jó áron kenyértartót?
Nagyanyáink idejében megtette egy konyharuha, amibe beletekerték a kenyérkét.
További tippem: Google: kenyértartó
#1 Köszi, ez nagyon jó lenne árban, de ajándékba lenne és tudom, hogy fehérnek vagy rozsdamentes acélnak örülne.:(
#2 Elsősorban a Google keresőjét használtam, elvileg Vasedényesnél van, de a hozzám közeleső üzletükben nem volt, de azért majd még bejárom a többit is, addig gondoltam itt is kérdezősködöm, hátha valaki valahol látott olyan üzletben, aminek a találata nincs úgy Googlen, mondjuk valamelyik kínaiban vagy más kis boltban. Még rendelős oldalon láttam is, de félek, hogy karácsonyig már nem érne ide.
1-es vagyok: hát akkor ezt megírhattad volna előre....
Rozsdamenteset tuti nem fogsz ötezerért találni. Vagy ha igen, akkor olyan ócska anyagból lesz, hogy ránézel és behorpad. :-D
#4 Igen, nem ártott volna, bocsi.:D Igen, attól tartok én is, kíváncsi vagyok Vasedényesnél milyen az a rozsdamentes, lehet pici lesz vagy tényleg minőségre nem a legjobb.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!