Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Finom a sushi? Akik kóstoltáto...

Finom a sushi? Akik kóstoltátok, nem tartottátok furcsának, hogy nyers halat esztek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Mar nem azert, de pl te 18:47 miert gondolod, hogy mas nem szeretheti a sushit meg az osztrigat? En mindkettot szeretem, az izuket is... Viszont en pl utalom az almat, akkor mondjam, hogy az alma egy rakas sz.ar es az emberek csak sznobizmusbol eszik, vagy mi? Ha nekem valami nem izlik az rogton masnak se lehet jo?
2010. aug. 14. 17:45
 12/18 anonim válasza:
az utolsónak igaza van.....senki nemfog és nemis tud konkrét választ adni erre a kérdésre mert az ízlése mindenkinek más....valaki szereti valaki nem....nem egy nagy was is das ...de szerintem jó kaja főleg ilyen nyári napokra :)
2010. aug. 15. 05:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a héten ettem először sushit,ráadásul füstölt lazacosat.

Nekem annyira nem jött be,nemtudom,hogy miért.Lehet,hogy egy másik féle jobban ízlett volna,nem tudom.Pedig én imádom a halat és minden tengergyümölcsét meg minden különlegességet.:)

Bár egy próbát megér.:)

2010. aug. 15. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam sushi étteremben,de mivel én utálom a halat és minden vízben élő lényt,ezért zöldségeset kértem. Abban volt répa,uborka,valami barna bigyó,wasabi meg még valami zöldségféle,asszem valami spenótféle.Ilyesmi zöldségeseket ettem,de nem egyformákat, mindet wasabival kértem és nekem nagyon nagyon ízlett=) Kellemes íze volt és érdekes újdonság.nem fogok rászokni,de finom volt!!!
2010. aug. 15. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
A sushi a legjobb étel, ami valaha megkostoltam...(meg a legdrágább is:S)
2010. aug. 15. 16:16
 16/18 anonim válasza:
54%
Ti keveritek a sushi-t a maki-val.
2010. aug. 16. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Én egy ideje már csak simán nyers lazacot eszek szójaszszba mártva, ha veszek lazacot, meg nem fordul a fejemben, hogy megsütöm :D
2011. jan. 2. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

00:19: Nem lehet _keverni_ a sushit a makival, mivel a maki az egy fajta sushi :D Benne is van a neveben, "makizushi" (vagy norimaki, de abban nincs benne, hogy sushi:D)

Az en kedvenc sushim amugy az inarizushi, abban pl egyaltalan nincs is mas, csak rizs (altalaban)

2011. jan. 3. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!