Kóstoltátok már a csipkebogyólekvárt? Milyen az íze?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 06:19
1/8 anonim válasza:
nagyon finom édeskés, de inkább savanykás. nálunk hecsedlinek hívják. nagyon egészséges.
2011. szept. 15. 06:46
2/8 anonim válasza:
Remélhetőleg finom magyar csipkebogyólekvárt fogsz megkóstolni, mert én már ettem olyat is, ami nem is emlékeztetett a csipkebogyó lekvárra, bár az volt ráírva. Nagymamám csinált régen, és ahhoz hasonlítom az ízeket.
Ha rosszul elkészített lekvárt fogsz kóstolni, az nem fog ízleni. Talán bio boltokban nézz körül, általában pici üvegekben árulják.
2011. szept. 15. 07:17
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom. :)
A Tesco-ban amit lehet kapni, az jó.
Nem tudom a nevét most, de rá van írva, hogy házias jellegű.
Nem üvegben van, hanem úgy lehet kinyitni, mint egy joghurtos dobozt. (Na ezt jól elmondtam. xD)
2011. szept. 15. 08:13
4/8 anonim válasza:
Ha szereted a csipkebogyó teát, ill. magában a csipkebogyót, akkor nagy valószínűséggel a lekvárt is szeretni fogod. Ha van rá lehetőséged, szerezzél házit. Az ízéről inkább nem nyilatkozom, mert én minden formájában utálom a csipkebogyót (pedig anyum szokott lekvárt főzni)... :) (de azért inkább megiszom a teát, mint hogy gyógyszerekkel tömjem magam)
2011. szept. 15. 08:52
5/8 anonim válasza:
Nagyon finom.
Házit vettem egy vásáron, és nagyon finom volt, édeskés, savanykás, különleges.
2011. szept. 15. 09:24
6/8 anonim válasza:
Én nem emlékszem, hogy ettem volna, bár sose lehet tudni. Viszont a csipkebogyószörpöt nagyon szeretem, és szerintem ez is hasonló lehet.
2011. szept. 15. 09:56
7/8 anonim válasza:
Én szeretem, kicsit savanykás. Sőt, már főztem is be...az meg eléggé macerás. A Herbária csipkebogyó lekvárja finom, és a gyüm.tartalom is megvan benne. Azért azt nézd meg!
Ez is finom, egy vácrátóti kis manufaktura készíti, ált kirakodó vásárokon, piacok árulják.
Nemrég elkezdtem napi 1-2 csésze csipkebogyó teát inni.A csipkebogyó tea ízlik.Gondolom a lekvár is olyan lehet, mint a tea.Mindenképp megkóstolom, már régóta ennék csipkebogyólekvárt, de most szerzek valahonnan.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!