Érdekel,hogy mi legyen a karácsonyi menü,mit gondolnak a rokonok,párod rokonai és még sorolhatnám? Vagy már le van ejtve az egész? Pörögjön aki akar.
Szerintem kamuzunk ha megkérdezik mit ettünk Szent este kettesben. Az a nap csak kettőnké. Mindenhol nyomatják hogy már dec 20körül készülnek süti fiszem fszom husi. Megy az agyrém hogy mindenki kedvébe járjanak. Mi ahogy eddig sem idén sem hívunk vendégeket hanem beugrunk de nem felenni mindent. Kezd minimál megfelelési kényszerem lenni hogy külön Kari menü is legyen. Párom nem Karácsony mániás emiatt jobb. De most aznap együnk spagettit vagy jobb lenne tényleg valami klasszikus? :D
Nő
Nem kell klasszikus, de szerintem legyen olyasmi, amit nem mindennap esztek. Mondjuk ha nagyon szerettek valamit, de macerás elkészíteni, azt csinálhatjátok most.
Viszont semmiképp se a rokonok miatt, inkább magatokért. Meg nem is feltétlen a karácsony miatt, hanem jólesik néha egy ünnepi kaja, ami más, mint egy normális hétköznapon, az valahogy jobban rólatok szól.
#3: "Saslikot kellene csinálnom mert az párom kedvence,és én se sírok ha azt kell enni. :D de azt nem tudom kivitelezni panelban szerintem."
Kérlekszépen kérsz valami ilyesmit (van olcsóbb is, csak hirtelen ezt találtam) a Jézuskától és két probléma megoldva!
Én francia salátát készítek fasirtal babgulyás mellé és még pár darab hidegtállal a sütiket már kezdem sütni
Nálunk mindenki kedvence közé tartozik ha szülinap vagy akkor is ez a menü🙂
A régi hagyományos karácsonyi kaja, a mákos guba..
A saslikot bevagod a sütőbe, vagy elektromos grillre és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!