Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha valaki nem eszik édességet,...

Ha valaki nem eszik édességet, akkor miért sajnálják meg nyomban?

Figyelt kérdés

"Jaj, te szegény?"

"Fogyózol? Egy nem árt meg!"

Ha meg azt mondja az illető, hogy nem szereti, akkor az a reakció, "De hát finom!" vagy "Azért kóstold meg+"

2020. nov. 24. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Mert kimarad a jóból. És a jó attól válik jóvá, hogy 99%-ban szeretik az emberek.
2020. nov. 24. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Lehet cukorbeteg is és akkor a betegsége miatt lehet sajnálkozni.
2020. nov. 24. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, engem is ufónak néznek emiatt, pedig csak simán nem szeretem az édes ízt. A legtöbb ember sajnos van annyira éretlen, hogy magából indul ki ha másokkal beszél.
2020. nov. 24. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én soha nem szerettem az édes cuccokat, de igazán nem volt még emiatt senkinek sem baja velem, megszokták.
2020. nov. 24. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
En ydvariassagbol akkor is elfogadok dolgokat, ha mondjuk nem kimondottan szeretem ... ha kinalnak az kedves gesztus illik viszonozni, hogy megkostolod.
2020. nov. 24. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Ez hülyeség, ha valaki utálja az édességeket - vagy bármi mást -, akkor azt elfogani nem udavariasság, hanem nagyfokú butaság!
2020. nov. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!