Mely ételek hajtanak meg a leginkább?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 19:42
4/16 anonim válasza:
sok rostot tartalmazó ételek
múltkor csináltam egy zabos, almás turmixot és annak volt ilyen hatása :D de mikor sok sütőtököt ettem, annak is
5/16 A kérdező kommentje:
Az almás rétes is?
2020. nov. 2. 20:25
6/16 anonim válasza:
Nem hiszem, mert ott a tészta mondhatni "megköti". Bár sosem ettem egyszerre annyit, hogy megtapasztaljam. Ha sok benne a töltelék és megeszel egy tepsinyit, akkor lehet.
8/16 anonim válasza:
Hordós káposzta, és bármilyen fura de engem a csirkehúsleves is, főleg ha fél liternél többet belapátolok. Mivel laktózérzékeny vagyok, így a túró, tej és joghurt is.
9/16 anonim válasza:
engem eddig két dolog fosatott meg: az első a csicsóka volt, de az az egész családot. eddig akárhogy ettem, fostam tőle.
a másik a prune juice. de te jó isten, 2 órát ültem a wc-n, nem is értem mi tudott még kijönni belőlem (leginkább víz). azelőtt még a tamarind paszta se hajtott meg.
10/16 anonim válasza:
Kutyámat most a turofank dolgozta meg … valoszinu laktoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!