12 éves gyerek vagyok és megyünk egyy több napos kirándulásra, ahol nagyon sűrű lesza program. Még soha nem ittam energiaitalt, de most az egyszer szeretnék inni, hogy bírjam a strapát. Tudtok ajánlani valami nem túl erőset, gyerekeknek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 19:54
11/17 anonim válasza:
Nem oszt nem szoroz hogy hagyománya van e.
Szerintem egyébként elég a kóla hogyha kezdesz kimerülni, abban is van koffein de nem annyi hogy iszol két decit és pörgesz tőle mint állat.
13/17 anonim válasza:
Gyerekeknek? Ezen Besírtam XD.
Vigyél egy 0.5l monster-t Én a kéket ajánlom csökkentett cukortartalmú így legalább valamivel egészségesebb mint a Sima Zöld v. Sárga.
De ne igyál. Vigyél szőlőcukrot.
Hasonló korú gyerek mint te. 11/f
U.I.: egyszer ittam energia italt és hánytam tőle.
Nagyon TRÉ. 11/f voltam.
14/17 anonim válasza:
Nem vicces, van pulya energia ital. Emlékszem régen ittam a haverokkal ( szigorúan csak kipróbáltuk, vagyis egyet ivott mindenki) nem ajánlom... Úgy felporogtunk hogy egy kutyát zavartunk meg ( erdőben) amikor pisilt a kutyus arrébb tettünk mert nekünk is kellett. Sok emlék köt hozzá, bár pár óráig tartott
16/17 anonim válasza:
Monster rehab zöld vagy sárga úgy 10 15 db az felpörget akár egy egész hétre is
17/17 anonim válasza:
Emberek ha igy felporgetne nem kellene spurizni haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!