Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel, amiből biztosan...

Mi az az étel, amiből biztosan nem tudnátok egy falatot sem megenni hányás nélkül?

Figyelt kérdés
Amit nem hogy egyszerűen nem szerettek vagy akár utáltok, hanem olyan szinten undorító számotokra hogy már a puszta gondolatától is rosszul lesztek és egész biztos hogy egyetlen falatot sem tudnátok lenyelni belőle anélkül hogy visszajönne. Van ilyen? Akár többet is lehet írni.

2020. okt. 9. 01:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gomba, spenót. Ezeknek már a szagától is öklendezem.
2020. okt. 9. 08:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Pacal, sült vér, főtt húsok, kelbimbófőzelék.
2020. okt. 9. 08:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tökfőzelék
2020. okt. 9. 08:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tokfozelek, zöldborsó főzelék, disznosajt, maj
2020. okt. 9. 08:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Vaj, kenyérre kenve. Soha nem ettem meg, oviban megpróbálták belém erőltetni, a vaj nyert nem én. Azóta sem lettünk barátok. Ezen kívül nem vagyok válogatós, mindent megeszem.
2020. okt. 9. 09:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoztam még ilyennel. Van, amit nem szeretek, de olyan nincs, amit kihánynék.
2020. okt. 9. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Pacal és kelkáposztafőzelék. Ezeket ki sem kell, hogy tálalják elém, már a szaguktól felfordul a gyomrom. Messziről megérzem, ha bárhol ezeket főzik vagy valaki ilyet eszik a közelemben, már attól rosszul vagyok.
2020. okt. 9. 17:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem csak magyar ételeket lehet mondani?

* Balut: Tojásban lévő kacsaembrió. Fülöp-szigetek.

* Bármilyen sült rovar, sült pók és hasonló elborultságok.

2020. okt. 9. 23:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Van pár étel, amit nem szeretek, de azért kifejezetten hányinger nem fog el tőle.

Egy étel volt, ami hányásközeli állapotba hozott, az pedig az osztriga. Mindenféle tengeri herkentyűt megeszek, szeretem is, na de az a nyúlós-nyálkás, élve evett osztriga... ott tényleg majdnem visszajött, nem kis erőfeszítésembe telt, hogy ne.

2020. okt. 10. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amiben vargánya van. Szeretem az ízét de mindig visszajön.

A Pacal, sült vér, pirított agyvelő... Ezeket szeretem és még is bírom enni

2020. okt. 12. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!