Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Túró rudi függő vagyok. Hogy...

Túró rudi függő vagyok. Hogy győzzem le?

Figyelt kérdés

Napi 5-6 darabot simán megeszek. Bármilyet, bárhol, bármikor. Annyira imádom, hogy nem tudok vele leállni.

Valaki tudna erre gyógymódot?

2020. szept. 25. 16:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Költözz külföldre. Én akkor szoktam le róla, de ha otthon vagyok pótolom 😂
2020. szept. 25. 16:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Mióta tart és általában meddig tartanak az ilyen kajas korszakaid? Mert lehet, hogy spontán gyógyul, csak még egy kis türelem.

De ha sürgős: nem szabad otthon tartani egyet sem. Ha kell, menj el a boltba és vegyél.

2020. szept. 25. 17:20
 3/21 anonim ***** válasza:
96%

Valakinek az valik be, ha fokozatisan teszi le, masnak a hirtelen.

Nehez, de 2-3 het utan mar nem érdekel. Mas etellel probaltam ki.

Erre erzekeny lettem, amugy ennem en is a mai napig

2020. szept. 25. 17:23
 4/21 anonim válasza:
91%
Én egyszer úgy be túró rudiztam,hogy sokáig rá se bírtam nézni,azóta heti 10-et beosztok 6 napra :)
2020. szept. 25. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vettem soha túl sokat, de most kb 7 hónap után vettem egy 6os csomagot pár hete... és megállapítottam, hogy nagyon vacak lett
2020. szept. 25. 17:41
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Nézz bele a tükörbe, és nézd meg milyen hatása lesz hamarosan :)
2020. szept. 25. 18:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az használ, ha napokig csak azt zabálom. Végül úgy bezabálok, hogy eszembe se jut. Drága mulatság, de én anno a Maxi Kinget csak így tudtam "lerakni". 😂
2020. szept. 25. 18:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem! A pöttyös finom, de elég drága, így Lidl-es pilos, vagy Penny-s Sissy rudival helyettesitem.
2020. szept. 25. 19:23
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

Ismerős helyzet :)

Ne tarts semmiféleképp otthon, ha mész boltba akkor se vegyél. Amikor megkívánod egyél valami mást amit szeretsz de letudsz állni pl. egy süti ha édességet akarsz, vagy a legjobb ha sósat eszel. Ihatsz mézes teát is.

2020. szept. 26. 07:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyél helyette rendes túrót, keverd ki natúr görög joghurtal, kis cukorral, tehetsz bele gyümölcsöt is. Aztán ne tegyél már bele cukrot sem, csak gyümölcsöt. Egy idő után meg fogod unni, mert a rendes zsíros túró nagyon laktató, nem fogsz tudni sokat enni belőle.
2020. szept. 26. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!