Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hallottatok olyanról, hogy...

Hallottatok olyanról, hogy valakinek a kedvenc étele a saláta, vagy a zöldségek?

Figyelt kérdés
Egészséges meg ugye finom is, de olyanról még nem hallottam, és őszintén szólva nem is tudom elképzelni, hogy valakinek a kedvenc étele valamilyen saláta vagy zöldség legyen.
2020. szept. 21. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: a vegák/vegánok sem salátákon élnek - ez elterjedt tévedés, de nem igaz. Esznek salátákat, de ezen kivül még rengeteg egyéb ételt is.

Kérdezö: nem sok ember van, akinek egy kedvenc étele van, a legtöbben jóval több ételt szeretnek "legjobban".

Én pl kifejezetten szeretem a salátákat, minden nap eszem is valamilyet - mert ugye te sem gondolod, hogy a "salát" mindig ugyanazt jelenti -, de ennek ellenére nem állítanám, hogy ez a feltétlen kedvencem, ehhez túl sokféle finom étel van, hangulattól és körülményektöl függ, éppen mire van kedvem.

2020. szept. 22. 08:41
 12/16 Mansour ***** válasza:
100%
Én sem mondanám konkrétan, hogy a kedvenc ételem, mert az előzőhöz hasonlóan azt vallom, hogy nagyon sokféle finom étel van. Van, amikor éppen egy húsételt kívánok jobban, van amikor levest. Viszont egy jó salátát vagy zöldségételt szinte bármikor meg tudok enni, ezért talán mégis mondhatom bizonyos szempontból, hogy az a kedvencem.
2020. szept. 22. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek ilyen embert, nem is egyet. Én nem mondaném, hogy a kedvencem, de ha választanom kell például saláta/zöldség és édességek, sütik, cukros üdítők és hasonló ételek között, én is a salátát és a zöldségeket választanám. Mindenhez eszek, nagyon szeretem.
2020. szept. 22. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenféle zöldséges ételt szivesebben eszek, mint húsosat, vagy édeset. (Kivétel, az agyonfözött és agyonrántott fözelék)
2020. szept. 22. 12:54
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy nem eszek állati eredetű kajákat, így nekem a legtöbb kedvenc kajámban kizárásos alapon bizony zöldség van :D
2020. szept. 22. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia akkor bemutatkozom; IMÁDOM a zöldségeket, salátát is és a gyümölcsöket is.
2020. szept. 26. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!