Melyik a kedvenc olyan zenétek, amit először filmben vagy skrozatban hallottatok és utána rákerestetek és azóta is hallgatjátok?
Figyelt kérdés
Írhattok többet is, ha több is van.2020. jan. 18. 16:27
1/11 anonim válasza:
Nekem a szellemhajóból, Mudvayne-Not falling... Örök kedvenc ☺️
3/11 anonim válasza:
Alexiane - A Million on My Soul (From "Valerian and the City of a Thousand Planets")
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Az elsüllyedt világok főcímdala :)
New Divide - Linkin Park (Transformers)
Here - JUNNA (Mahoutsukai No Yome)
Again - Amanda Lee (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
Voodoo Child - Rogue Traders (a Doctor Who egyik részében volt)
Davy Jones zenéje (szöveggel) (A Karib-tenger kalózai)
Gods and Monsters - Jessica Lange (American Horror Story)
+ jópár Naruto opening/ending
6/11 anonim válasza:
Feeling good (azóta kb az összes verzióját meghallgattam, az eredeti azthiszem Nina Simone)
Hallelujah- a Shrekben hallottam elõször😄
Free bird a Forrest Gumpból
8/11 anonim válasza:
Ha olyanra gondolsz, ami egyébként nem az adott filmhez készült, akkor Fleetwood Mac: The Chain, amit a Galaxis őrzői 2-ben hallottam először.
9/11 anonim válasza:
Igaz is, Galaxis őrzői 2.... :)
Aliotta Haynes Jeremiah - Lake Shore Drive [Guardians of the Galaxy: Vol. 2]
10/11 anonim válasza:
VAST nevű együttes. Soha nem hallottam róluk, egyszer néztem egy régebbi,szintén nem ismert német,melegekről szóló filmet és abban volt egy számuk. Azóta már fan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!