Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy torta...

Mennyibe kerül egy torta Győrben a torta es karamell by lengyel jozsefnel?

Figyelt kérdés

Akarhova beirtam, honalapjan is kerestem de nem irnak arat.

Engem nem egy szelet süti ára erdekel, hanem maga a torta (szülinapi torta)

#torta #Győr #mennyibe kerül #Torta es karamell #Legyen jozsef
2020. szept. 18. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Telefon felemel: Jó napot kívánok Nyiffnyaff Izé vagyok, szeretnek a torta arakról érdeklődni.
2020. szept. 18. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Marha drága.

Attól függ milyen tortát kérsz, hány szeletes legyen, marcipán bevonatos...stb.

Olyan 10.000-20.000-30.000 Ft kb. egy szülinapi torta. 8-10 szeletes+attól függ, hogy mit kérsz rá, milyen krém, díszítés, stb.

Ha 10 szeletesnél több kell, akkor még drágább. Ha több emeletes, akkor is olyan 20-30 ezer Ft.

Az esküvői tortáknak meg a csillagos egekben van az áruk.

De meg kell hagyni, hogy szépeket csinál.

2020. szept. 18. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Még azt elfelejtettem, hogy jó előre kell szólni ha tortát akarsz rendelni tőle. Mi is 1-2-éve akartunk rendelni augusztus végére szülinapi tortát. Az ünnep előtt 1 héttel oda mentünk, hogy tortát szeretnénk rendelni és azt mondták, hogy 2-3-hónappal előre kell megrendelni a tortát, mert annyira elfoglalt a Józsi. Szóval...mi, akkor máshonnan rendeltük meg a szülinapi tortát.
2020. szept. 18. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Olyan 10-12 szeletes gyumi torta

Mert akarhany cukraszdabol rendetunk, es ilyet kertunk, v karamellasat, vagy csak hab volt a karamell szeruseg, a gyumi torta is csak hab volt, meg volt benne vagy 2 szem gyumi..

Es ezt kiprobalnank h hatha olyan lesz, amit szeretnenk. A karamellas torta karamellas lesz, a gyumi torta gyumi torta.

10-15 korul szoktak lenni a tobbi cukiba is a tortak. Szval nem veszes akkor az ara, 10-15 itt is akkor

2020. szept. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!