Mely zöldségeket lehet jól fagyasztani?
Figyelt kérdés
Állítólag mindent, de pl a saláta összefonnyad felengedés után, a répa pedig szétmállik. A borsó, bab, és a gyümölcsök eddig beváltak, azokkal nincs gond, ha nem nyersen akarom fagyasztás után fogyasztani. De nincs annyi pénzem hogy minden zöldségből pocsékolhassak ha nem válik be.2020. szept. 5. 21:52
1/3 anonim válasza:
Amit nem nyersen használsz fel, azokat lehet.
A répa NEM mállik szét, ha rendesen használod fagyasztás után, nem olvasztod ki, hanem fagyosan teszed a forró vízbe vagy zsiradékba - akkor olyan, mintha frisset használnál.
2/3 anonim válasza:
tényleg sok mindent le lehet fagyasztani - a salátát mondjuk nem -,de a legtöbb zöldséget már csak fagyasztva lehet/célszerű felhasználni. répát pl. beledobod a forrásban lévő vízbe, vagy kockázva fagyasztod és a fagyos répakockát megfuttatod kevés olajon és gy kezded el felhasználni
3/3 anonim válasza:
A répát felengedés előtt tedd a forró vízbe és úgy nem fog szétmenni. Zöldborsót is lehet, krumplit kockákra vágva vagy csíkokra vágva, szemes paszuly vagy zöld paszuly, brokkoli, karfiol, panírozott cukkini vagy zsenge tök ugyancsak panírozva, petrezselyem zöldje felaprítva ugyancsak fagyosan bele téve az ételbe, zsenge kukorica cső vagy fiatal kukorica leszemezve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!