Milyen ízesítésű csokit dobnál piacra?
Édesszájú vagyok, de szerintem nagyon túl vannak cukrozva a csokik, így a töltelékükből is elsősorban a cukorízt érzem, ezért aztán szinte minegyik unalmas nekem.
Ti mivel turbóznátok fel a csokit, ami még nincs és nem egy átlagos ízvilág? Pl. a só vagy a csili szerintem ilyen azt leszámítva, hogy már vannak ilyenek.
Nem tudom hogy van-e pl ilyen hogy citromos, ami nem édes citromos lenne, hanem tényleg ilyen savanykásabb jellegű.
De rengeteg van az a baj, tehát csilis, mentás, minden fajta gyümölcsös, tejes, kókuszos.
A felsoroltak mind léteznek, kereskedelemben kaphatók.
Bár a spermás valószínű csak távol-keleti boltokban. :D
A csoki "forradalom" olyan régi, hogy ami emberi fogyasztásra alkalmas, azt már belekeverték.
Hát igen, ezek mind vannak. Ha máshol nem, kézműves csokisoknál.
Egyes, a mevecukros MINDEN nagyon gyakori északon, én Svédországban elkezdtem rettegni minden fekete édességtől. Nagyon utálom, de ott van olyan csoki. Az isteni finom Fazer csokit is el tudták rontani vele. :D
Van a Zotter csokoládé. Ott elég durva ízesítésűek is vannak.
Sör, Tequila-só-citrom, Kóla-popkorn, whisky-bacon, Alga, Égetett fa. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!