Melyik a kedvenc sajtod?
Figyelt kérdés
Nekem a Pannónia!=))2010. aug. 5. 19:37
31/40 anonim válasza:
Kedves Nagymesterem! Ma sikerült nekem is elkészíteni a szerény művemet, aminél lépésről-lépésre utasításaid és intelmeid szerint jártam el. Jó illatú, nyálcsorgató házikolbászt vettem a Lehel piacon, én is kicsiny darabot zúztam össze (a többit befaltam...) Megkóstoltam az egészet, hát nem fordult ki a számból, az már biztos! Bent van a hűtőben, nagyon várom a végterméket. (Hű tanítványod)
32/40 A kérdező kommentje:
Voltam ma az Auchanban és találtam mesesajtot és vettem is egyet...,nekem izlett!!=) Rá is van irva ,hogy desszert sajt!
2010. aug. 6. 20:56
33/40 A kérdező kommentje:
A sajtot én is elfogom késziteni,mert tuti finom lehet!!=)
2010. aug. 6. 20:57
34/40 anonim válasza:
Első vagyok.Örülök, hogy ízlett a mesesajt, én is veszek ma.
35/40 anonim válasza:
Nemrég hallottam a Magyar Rádió berlini tudósítója szájából, hogy Németországban a sajtok nagy részének már semmi köze a tejtermékekhez /!!!/ és a gépsonkának sem. Az ember azt sem tudja, mit eszik és mi miből készül. Br.... Amit lehet, én bizony házilag elkészítem. Este főztem egy jó nagy adag csokoládét. Amióta én készítem, képtelen vagyok megenni bármilyen boltit.
36/40 anonim válasza:
Kedves Tanitványom! Az jutott eszembe, hogy azért nem baj, ha az ember kisérletezget. Legfeljebb egyszer nem olyan lesz, amilyent elképzelt. Először kicsit túl sok szódabikarbónát tettem bele és eléggé átjött az íze. Ugyanakkor az a gyanúm, hogy köze van a keménységhez is. Tegnap este azon a ponton voltam, hogy egy helyett két tojásal készítem, aztán mégis maradtam az eredeti receptnél.
37/40 anonim válasza:
A tojással-nál a gép lassúsága miatt maradt le az egyik "s".
38/40 anonim válasza:
Ha esetleg még jársz itt, Sajkészítő Mesterem, üzenem neked, hogy nagyon finom lett! Úgy ízileg, mint állagilag. Csak egy baja van: már alig van belőle. (de ez orvosolható...)
Csókolom a dolgos kis kezeidet! (Tanítvány)
39/40 anonim válasza:
látom a mesesajt sokakat érint :) Én is szerettem, ezelőtt 20 évvel. Azóta rossz lett, már nem olyan mint régen.
Most a pannóniát szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!