Miért finomabb a trappista "nyomott" része?
Figyelt kérdés
Tehát a széle...ahol "kockás"...jobb az íze mint a sajt "többi részének".Vagy csak szerintem?:D2010. aug. 5. 18:46
11/12 anonim válasza:
Én is mindig levágom a szélét magamnak. :) Szerintem sósabb, ízesebb.
12/12 anonim válasza:
én meg azt hittem egyedül vagyok hülye:) Én is azt szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!