Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért finomabb a trappista...

Miért finomabb a trappista "nyomott" része?

Figyelt kérdés
Tehát a széle...ahol "kockás"...jobb az íze mint a sajt "többi részének".Vagy csak szerintem?:D
2010. aug. 5. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig levágom a szélét magamnak. :) Szerintem sósabb, ízesebb.
2010. aug. 5. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
én meg azt hittem egyedül vagyok hülye:) Én is azt szeretem
2010. aug. 18. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!