Miért finomabb a trappista "nyomott" része?
Figyelt kérdés
Tehát a széle...ahol "kockás"...jobb az íze mint a sajt "többi részének".Vagy csak szerintem?:D2010. aug. 5. 18:46
1/12 anonim válasza:
Nemtudom én szeretem mindegyik oldalát :D
2/12 anonim válasza:
ez furcsa. nekem meg a többi része finomabb nem a széle :D
3/12 anonim válasza:
Szerintem is jobb, de nem tudom, miért. Talán kicsit szárazabb.
4/12 anonim válasza:
Mivel a sajt gyártása folyamán "érik", így a sajt széle érettebb, mint a közepe. Tehát aki a szélét jobban szereti, az az érettebb sajtokat kedveli, aki a közepét, az pedig a kevésbé éretteket :)
Én pl. a trappistát pár hetes hűtőben töltött idő után is nagyon szeretem :D
5/12 anonim válasza:
szerintem nem a széle a finomabb.. :D
9/12 anonim válasza:
Csak a széle a jó!Legközelebb csak a szélét veszem meg!:DDD
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mostmár ezt is tudom:D
2010. aug. 5. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!