Laktózmentes nutellából melyik a legfinomabb?
Figyelt kérdés
Linket lécci köszi2020. aug. 28. 18:28
11/15 A kérdező kommentje:
ok kössz!
2020. aug. 28. 20:27
12/15 anonim válasza:
10-es ugyanezt írtam, erre lepontoztak. 🙄 1- es voltam.
13/15 anonim válasza:
"Egy bizonyos IQ alatt minden mogyoróvaj Nutella..."
Vagy mogyorókrém...IQ harcos😄
Mert ugye a mogyoróvaj teljesen màs
14/15 anonim válasza:
Én lidlbe vettem laktóz mentes mogyorokrémet
Létezik és én se döglöl meg tőle
15/15 anonim válasza:
13-s xd igazad van alapvetoen, 4es vagyoj, likeoltam is az IQ-s mondatot, mert igaz, de igazabol ha a mogyorovaj-mogyorokrem -be belekotsz, amit amugy azert vajnak irtam elsonek mert nem jott a nyelvemre a krem, de igaz, csokis mogyorokrem es nem vaj, ami tok mas, akkor mit mondasz arra aki ezeket lenutellázza? Xdd le iq harcosozod aki probalt kicsit helyesbiteni, de azok megnagyobb iq harcosok, akik meg annyira se allnak kozel az igazsaghoz. Sztem nem az ilyenbe kene elsodlegesen belekotni, v legalabb szerenyebben kijavitani, h az am mogyoro krem es nem vaj, nem pedig leIQ harcosozni, mivel lathatoan sokkal ostobább emberek is vannak, akik megerdemlik az IQ harcos jelzot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!