Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet tejfölös...

Miért nem lehet tejfölös kajákat lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is. Én eddig mindig tettem pl káposztát, pörköltet a fagyóba amin tejföl is volt. De tejszínes húsokat is ha túl sok lesz és nem fogy el. Miért nem lehet?
2020. aug. 23. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Nekem pl most éppen vadas van lefagyasztva adagonként és semmi baja amikor kiolvad. Sőt, azelőtt a mirelit időkben ilyeneket lehetett készen is vásárolni, én rendszeresen vettem vadast, meg bakonyit.

Sokkal jobban jársz, ha nem innen szerzed az ismereteket, mert itt aztán tudnak vadakat mondani!

2020. aug. 23. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Elvileg a szalmonella veszély miatt.

Én egyszer próbáltam tejfölt lefagyasztani,

mikor felolvadt (szobahőmérsékleten), olyan

lett, mint a túró. Házi tejföl volt.

2020. aug. 23. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A tejfölöknek semmi köze a salmonellához. Az állatok bélrendszerében él a salmonella baktérium, ezért tud a tojás megfertőződni peldaul, de a tejföl nem
2020. aug. 23. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is többször fagyasztottam le tejfölös kajákat, nem lett semmi baja.

Annyi gond lehet, hogy különválik a zsír.

2020. aug. 23. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Max azert, mert nem lesz egynemu.

De ami forralos, azzal semmi gond, nyersen nem jo...

2020. aug. 23. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!