Miért nem lehet tejfölös kajákat lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is. Én eddig mindig tettem pl káposztát, pörköltet a fagyóba amin tejföl is volt. De tejszínes húsokat is ha túl sok lesz és nem fogy el. Miért nem lehet?2020. aug. 23. 11:56
1/5 anonim válasza:
Lehet.
Nekem pl most éppen vadas van lefagyasztva adagonként és semmi baja amikor kiolvad. Sőt, azelőtt a mirelit időkben ilyeneket lehetett készen is vásárolni, én rendszeresen vettem vadast, meg bakonyit.
Sokkal jobban jársz, ha nem innen szerzed az ismereteket, mert itt aztán tudnak vadakat mondani!
2/5 anonim válasza:
Elvileg a szalmonella veszély miatt.
Én egyszer próbáltam tejfölt lefagyasztani,
mikor felolvadt (szobahőmérsékleten), olyan
lett, mint a túró. Házi tejföl volt.
3/5 anonim válasza:
A tejfölöknek semmi köze a salmonellához. Az állatok bélrendszerében él a salmonella baktérium, ezért tud a tojás megfertőződni peldaul, de a tejföl nem
4/5 anonim válasza:
Én is többször fagyasztottam le tejfölös kajákat, nem lett semmi baja.
Annyi gond lehet, hogy különválik a zsír.
5/5 anonim válasza:
Max azert, mert nem lesz egynemu.
De ami forralos, azzal semmi gond, nyersen nem jo...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!