A műanyag tálak tényleg károsak a szervezetre?
Mikrozni nem szoktam oket, minden mas baromsag. Talan ha csecsemokorodtol kezdve minden egyes nap minden egyes etkezesnel muanyag edenyeket ennel, ugy, hogy kapargatod a villaval minden alkalommal a talat, akkor esetleg talan neni korodra lenne bajod tole, de meg akkor sem biztos.
De feltetelezem az esetek nagy reszeben tanyerbol eszel, attol a par milinanoicipici darab muanyagdarabkatol meg semmi bajod nem lesz. Ezek a tesztek altalaban azt mutatjak ki, hogy BIZONYOS MENNYISEGBEN gondot okozna, de annyit sosem fogsz bevinni beloluk.
"Ha rendes boltban veszed akkor ezek bevizsgált biztonságos anyagból készültek."
A műanyag tányérjaim tele vannak mély karcokkal, néhol még szőrösödik is, ha érted mire gondolok.
1 biztos!
SOHA NE MIKROZZ V FORRÓ ÉTELT VAGY AMI OLDHATJA OLYANT NE TEGYÉL BELE... Én ha Lehet mindig kerülöm.. Üveget, kerámiát stb... használok 90%-ban.
#5: Ha felgyülemlik a szervben a műanyag, akkor biztosan lesz mellékhatása, hiszen nem bomlik el, így előbb-utóbb dugó módjára fog viselkedni. De nem is ez a lényeg, mert a kérdésem nem erről szólt.
#6: Én is üveget használok mikrózásra, de hideg ételeket, gyümölcsöket műanyag tányérból szoktam enni.
"Ha felgyülemlik a szervben a műanyag"
De nem biztos, hogy felgyülemlik. Lehet, hogy egyszerűen kikakiljuk.
"hideg ételeket, gyümölcsöket műanyag tányérból szoktam enni"
Hát mindenesetre szokjál át az üveg, porcelán, stb. edényekre, akármit eszel-iszol, az ártani nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!