Mka véleményed a drága dobozos fagylaltokról?
Én már nemtudom hogy oldjam meg a közelgő melegben a fagyikívánásomat :D
az ilyen cartedor (bocs ha nem így irják, nemszeretem.)
meg mindenféle hülye nevű majdnem 1000 forintos fagylaltoktól rosszul vagyok
oké hogy finom, de az árhoz képest kevés, legalábbis egy 4 tagú családnál hamar elfogy és tavaly is nagyon meleg volt..:DD
most járjak mindig fagyizóba vagy mit csináljak majd?
nem ez a legnagyobb problémám de érdekel ti mit vesztek ha finom fagyit akartok enni nyáron :D
mert hát nekünk kevés a cartedor és nem éri meg
sokfélét kipróbáltunk már de egyik sem az igazi
esetleg házi fagyi?
Még egy szavazat az aldi/lidl fagylaltokra!
A sima szögletes dobozosak is finomak (a vaníliás szerintem fényévekkel jobb a dög drága cartedornál), de kedvenceim az ovális dobozos "csavart" fagyik. Pl. erdeigyümölcsös-pisztáciás mascarpone, vagy a triple-choc (ezek aldi), vagy a sós karamella a lidlben...
Vegyel egy tok egyszeru kompresszoros fagyigepet, ha gyerekek vannak plane jol jon egy ilyen szerkezet ... utana olyan fagyit keszitesz magadnak es a csaladnak amilyet akarsz es akkor amikor szeretned.
Fozott fagyialap tok egyszeru, mindenbol 1.
1dkg cukor, 1 tojassargaja, 1dl magas zsirtartalmu tejszin (+vanilia, +reszelt citrushej) ... attol fuggoen mennyi fagyit szeretnel kesziteni, az adagot ugy kell emelni.
Ezt az alapot aztan ugy izesited tovabb ahogy szeretned.
Nincs is jobb a sajat keszitesu fagyinal.
Mi a véleményem a drága dobozos fagylaltokról?
Az, hogy azok nem fagylaltok, hanem jégkrémek.
A kezdeti kommentek után végre 13-asnál tört meg a jég, és ő ajánlja neked, hogyha nem szereted a jégkrémet, akkor készíts fagylaltot.
Én is ezt ajánlom. Ha a dobozos jégkrémet nem kedveled, olyan fagyit csinálhatsz magadnak, amilyet csak akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!