Miért nem szabad gyümölcs fogyasztása után 1óráig vizet inni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 16:17
2/8 anonim válasza:
Soha életemben nem hallottam még ezt a szabályt. Nem tudom ki találta ki, de nem volt százas. Nyugodtan igyál vizet amikor csak szomjasnak érzed magad.
3/8 anonim válasza:
Nem csak gyümölcsök esetén van ez, hanem minden ételre vonatkozik és nem csak vízet de semmilyen folyadékot nem lehet fél vagy 1 óráig inni. Azért van, mert a folyadék felhigïtja a gyomorsavat és ezáltal nehezen emésztődnek meg a gyomorban az ételek
4/8 anonim válasza:
Felhígítja a fogakon megmaradó cuccot is, szóval abból a szempontból meg jó.
Ezt a nehezen emésztést sose hallottam
5/8 anonim válasza:
#3!
Szóval akkor mindenki tévúton jár, aki evés után folyadékot fogyaszt?
Jó tudni! :D
6/8 anonim válasza:
#3 nekem semmi bajom és én egy igazi konstans víznyelő vagyok, bármikor is csak úgy ömlik belém a víz, meg még közvetlenül evés előtt és után is ‒ ha esetleg evés közbenre jár az időm, na akkor talán nem minden kaja közben iszok, ám ha jelentkezik "szárazabb a szám és/vagy torkom" érzet, akkor aztán az "evés KÖZBEN" helyzet se tart vissza és iszok. Jó tudni, hogy szerinted nem szabadna így egészségesnek lennem, hát itt vagyok még és egész életemben a "lehet, amikor csak jólesik" volt a vízhez hozzáállásom
7/8 anonim válasza:
#2 azaz... sőt, ha szomj is van, na az már végképp nem véletlen (és nem feltétlenül kéne ezt megvárni se)
8/8 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyet, hogy nem szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!