Döglött halat ismerős elhozta nekünk, hogy főzzük bele a halászlébe, szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Na, igen, tudom, hogy a halászlé nem is élő halból készül. De itt konkrétan az történt, hogy ismerősöm kiment pecázni, hozott néhány halat, de az egyik keszeg esetében felhívta a figyelmet, hogy azt úgy halászták ki a vízből, fejre volt állva. Mikor kihalászták látták, hogy még mozog illetve egy nagy vércsík volt a hátán, bőre alapján pedig egészségesnek tűnt, így elhozták. Azt mondta nyugodtan pucoljam meg, biztosan csak rabló hal megsebezte.
Én nem tudom mi tévő legyek. Már teljesen merev. Szerintetek ez mennyire jó ötlet?
2020. júl. 27. 14:42
3/23 anonim válasza:
Feltételezésre alapozva nagyon nem éri meg párszáz forintnyi értékért az életeteket kockáztatni. Abszolút nem lehet tudni, mibe pusztult bele.
7/23 anonim válasza:
Ne tedd bele a többit is elrontja.
8/23 anonim válasza:
Kitudja,hogy valójában miben pusztult el.
Ha az ismerősöd nagyon ragaszkodik hozzá,akkor neki főzd meg külön:)
10/23 anonim válasza:
Ne főzd meg dobd ki, ki tudja mi baja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!