Ivott már vki rumaromát?
Figyelt kérdés
Én ma ittam elég erős volt 😂.
Ilyen egy alkoholos ittal is?😅
Ha lenne benne alkohol az erőségéből itélve hány százalékos lenne? Kb.
2020. júl. 26. 19:03
1/7 anonim válasza:
Aha
De erősnek egyáltalán nem mondanám, pedig nem bírom jól a piát. Hogy hány százalékos... Pfú, hát nem tudom, de egy sör szintjét sem éri el
2/7 anonim válasza:
Egy valódi rum, főleg minőségi, az finom (akár fehér, arany vagy barna legyen). Össze sem hasonlítható az aromával.
És nyilván úgy értetted az erőset, hogy koncentrált.
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig a legerősebb alkoholos ital amit ittam az a tátratea volt ami 72%-os, még 15 évesen. Az finom volt. Nem volt annyira erős, mint ez a rumaroma.
2020. júl. 26. 19:28
4/7 anonim válasza:
Van benne alkohol.
Aroma, Ivóvíz, Hordozó: propilén-glikol, 7% etilalkohol, Színezékek (E150d, E150a)
5/7 anonim válasza:
Nekem kellett legalább egy év hogy valamit megszeressek😂
6/7 A kérdező kommentje:
#5 ez h a kérdésemhez tartozik? Megszeretted a rumot?😅
2020. júl. 26. 19:43
7/7 anonim válasza:
Egyszer hülyeségből, gondoltam csak valami olyasmi lehet hát nem. Komolyan néha még másnap is éreztem a számban az ízét nem tudom hogy, pedig előtte nap délután ittam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!