Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Emlékszik még valaki a Limó...

Emlékszik még valaki a Limó üdítő italporra? Miért változtatták meg?

Figyelt kérdés

A 80-as, 90-es generáció nyilván tudja miről beszélek. Én 90-es vagyok (és nyilván nálam se látott vizet gyerekként 🙂). Pont a múltkor futottam vele össze a boltban és gondoltam veszek egyet a régi idők emlékére. Viszont már alapból az sem tetszett, hogy nem a régi, átlátszó üvegben árulták, amikor meg belekóstoltam, az íze inkább a hányásra emlékeztetett, mint egy citromra (ugyanis citromosat vettem). Kíváncsiságból kipróbáltam a narancsosat is, ugyanezzel az eredménnyel, semmi gyümölcs- csak hányás íz. (Pedig határozottan emlékeztem, hogy régen a citromosnak rendes citrom- a narancsosnak meg igazi narancsíze volt.)

Nem értem hogy mire volt jó hogy így elrontották? Nem mintha annyira édességfüggő lennék manapság csak sajnáltam hogy így elcseszték az egyik kedvenc gyerekkori "édességemet".

2020. júl. 26. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem. SEMMI nem olyan, mint volt, tudhatnád.
2020. júl. 26. 09:14
 2/7 A kérdező kommentje:

"SEMMI nem olyan, mint volt, tudhatnád."

Ja tudom minden csak egyre sz@rabb lesz az idő múlásával. :(

Most már nem igaz az a mondás hogy "az idő megszépíti a múltat" mert már alapból most minden rosszabb.

2020. júl. 26. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. júl. 26. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első szabály: Ne engedd, hogy a szádhoz érjen az üveg, mert ha nedvességet kap után állhatsz neki kipiszkálni a szájában ragadt port. :D
2020. júl. 27. 03:57
 5/7 A kérdező kommentje:

"Első szabály: Ne engedd, hogy a szádhoz érjen az üveg, mert ha nedvességet kap után állhatsz neki kipiszkálni a szájában ragadt port. :D"

Én ez már 10 évesen megtanultam. :D Amúgy tényleg nagyon sajnálom hogy így elcseszték, komolyan mondom.

Nem voltam amúgy nagyon édesszájú gyerekként sem, de azért megmaradt néhány olyan "kultikus édesség" az emlékeimben, amiket hébe-hóba ma is szívesen bevállalnék (feltéve ha még lehetne kapni boltban):

- Thriller pop nyalóka: [link]

- Red band Tutti-frutti gumicukor (néhány éve voltam Bécsben és ott láttam egy boltban, vettem is vagy 10 dobozzal): [link]

- Center Shock rágó (ami olyan savanyú volt hogy még a talpad is ökölbe szorult): [link]

- A Bubbaloo rágó: https://www.youtube.com/watch?v=9oEutsC8IrQ

- És a régi jó Limó - persze eredeti formájában: [link]

2020. júl. 27. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem még valami tejpor is rémlik amit szoktunk enni ilyen kis zacskókban lehetett kapni :D
2020. júl. 27. 09:04
 7/7 A kérdező kommentje:

# 6

Ja a tejport azt vágom - bár én soha nem próbáltam, nálam inkább a tubusos sűrített tej és a tejszínhab flakonból, "instant a szájba" volt a nyerő. 🙂

2020. júl. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!