Az Aloe Vera üdítőből lehet "cocktail"t csinálni?
Figyelt kérdés
Nem valami fancy italra gondolok, hanem valami vodka Fanta type dologra2020. júl. 13. 01:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehetne bár én egy bárszűrön vagy egy egyszerű szűrőn átönteném, hogy ne legyen darabos. Utána szerintem az ízesítettekbe simán mehet citrom+vodka. Esetleg valami gyümölcs likőrrel is belehet keverni ha csak ennyire alap recepteken gondolkodsz. Ha migcsináltad kérdező várom az eredményt.
2/2 anonim válasza:
Lehet, de ha nem akarod magad megmérgezni, akkor csak a zselét használod, ami benne van. Minden más réteget leszedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!