Hogy tudnék hozzá szoki, az ízesítetlen teához?
Figyelt kérdés
Probálkozom vele, merthát úgy még is egészségesebb. De egyszerűen számomra undorító az íze. (Bocsánat)
Meleg víz íze van, egy halvány aromával.
Hogy tudnék hozzá szokni?
2020. júl. 19. 22:44
11/13 anonim válasza:
Úgy imádom amikor lepontoznak pedig csak segíteni próbálok. (8-as vagyok)
Ha szálas tea akkor próbáld meg kicsit tovább áztatni
12/13 A kérdező kommentje:
Én fel pontoztalak :)
Igazából nincs semmi betegségem, meg ilyenek ami miatt ne ehetnék cukrot. Csak mondták, hogy a zöld tea egészséges, és tisztít, de ne rakjak bele semmit.
És egy ideje változtatgatom az étrendem fokozatosan egészséges felé, hogy ne károsítsam a szervezetemet jobban. Ezért gondoltam a zöldteára cukor nélkül :)
2020. júl. 20. 12:31
13/13 anonim válasza:
Próbáld ki citromlével. Nem hiszem, hogy a citromlé változtatna bármit is a hatásán. A citromlét is szokták tisztításra használni. Egy kevés citromlével sokkal finomabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!