Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell értelmezni ezt a...

Hogyan kell értelmezni ezt a szöveget?

Figyelt kérdés

Van étel házhoz szállítás,egy x összgért,a kifőzdében,aki akar hordathatja az ételt pénzért.

Ott főznek azoknak is akik ingyen kapják pl hátrányos helyzetűek,szegények,stb,

Ök sokan bemennek érte a kifözdébe,de ahogy volt a korona nekik is hordták az ételt úgy mint aki fizet a kihordásért mert ugye ne legyen fertőzés annyira,stb,.

Na most már a vészhelyzet megszünt nekik nem hozzák ki,bekell menni az ételért.

És ez a papír jött nekem,aki hordatja kimondottan,

Akkor igaz nem jó a papíron a megfogalmazás?

Mert szerintem oda kellett volna írni, hogy a fizetős szolgáltatás továbbra is műkődik.

Mert megkérdeztem és a fizetős kihoedás marad.

Vagy én nem értem jól,

[link]

#Szövegértés,fagalmazás,menza,kifőzde,önkormányzat,korona,vírus,
2020. júl. 5. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Odakellet volna írni,hogy a fizetős ételkihordás szolgáltatás marad,de már saját ételhordóban.
2020. júl. 5. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez az ingyenesekre vonatkozik, akiknek ezután nem viszik házhoz az ételt, hanem be kell érte menniük, és az edényről is gondoskodniuk kell. Nálad nem lesz semmi változás.
2020. júl. 5. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is jött ilyen papír én sem értettem mi van megilyedtem ,hogy már be kell járni vagy,szólni kell valakinek ,hogy hozza nekem haza.

Mert igen félre érthető.

2020. júl. 5. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!