Mi a vélrményetek a "My protein" termékekről?
Én most az "Impact Whey tejsavófehérjét",a "Proteines instant zabot" és B12 vitamint szeretnék rendeli.
Ez előtt még sose használtam ilyen táplalék kiegészítőket.
Nem tudom eldönteni,hogy jók vagy kártékonyak a szervezet számára. Én 16 éves vagyok, azért folyamodom efféle fehérje bevitelhez,mert egyéb okok miatt más tápanyagból nem nagyon tudom bevinni.
+kérdés: azt is hallottam,hogy aki fehérjepor használata előtt,vagy után nem edzik,annak egészségügyi gondjai lehetnek.
(Én 4 éves korom óta sportolok,aktívabban athletizálom 8 éves korom óta,szóval az edzések hianyával nincs gond,csak érdekel)
Ha valaki nem sportól aktívan, és nem betegség miatt orvosi javaslatra fogyaszt fehérje készítményeket, először is hízni fog. Az komoly izomregeneráció és izomépülés együtes hiányában, a szervezet a fehérjéből is kalóriát gyárt. Ennek a folyamatnak a turbón működő hatásaitól lehetnek könnyen problémák.
Amúgy jó a My Protein.
Én a helyedben erősen hanyagolnám a fehérje készítményeket!
Az interneten fellelhető nem is egy testépítő aki nem szed fehérjét külön és nem úgy étkezik, hogy a testsúly kg*2g fehérjét bevigyen. Hanem nem is méri azt és nagyon brutálul néz ki.
Ha mindenképpen szeretnél akkor csak természetes anyagokból juss hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!